Verzending en Retouren

Yes, eindelijk minen! Wanneer krijg ik mijn bestelling binnen?

We snappen dat je het liefst zo snel wil beginnen met minen en doen daarom ons best om de producten zo snel mogelijk bij je te bezorgen. Wij leveren producten uit voorraad, en zorgen er voor dat deze binnen 1 tot 3 werkdagen bij u geleverd worden.

 

Oeps, foutje!

Niet tevreden met je product of is het simpelweg niet meer nodig? Laat ons binnen 14 dagen weten dat je de koop ongedaan wil maken en we nemen het ongeopende product kosteloos weer van je terug. Geopende en/of gebruikte miners kunnen wij helaas niet retour accepteren gezien de onomkeerbare koppeling met het wallet-address van de koper.

 

Defecten

Het kan natuurlijk gebeuren dat een product onverhoopt beschadigd raakt of kapot gaat tijdens het transport naar jou als klant. Vervelend voor jou, want nu moet je langer op een werkend product wachten! Mocht dit het geval zijn, zorg dan dat je zo snel mogelijk, maar in ieder geval binnen 14 dagen aan ons laat weten, dan kun je je product kosteloos bij ons omruilen (mits op voorraad). Mocht het product onverhoopt uitverkocht zijn geraakt dan krijg je uiteraard het aankoopbedrag en de eventuele verzendkosten netjes terug overgemaakt.